TransVORM

"Het is onze passie om op duurzame wijze omgevingen te creëren waarin mensen zich prettig voelen. Onder het motto 'slopen kan altijd nog' zetten wij alles op alles om bestaand vastgoed nieuw leven in te blazen. Dit doen wij door transformatie, revitalisatie, onderhoud en alle combinaties daartussen. Of het nu gaat om een kantoorpand, een zorgcomplex of een woongebouw, ons streven is dat de uiteindelijke gebruiker tevreden is. Want als dat zo is, dan is onze opdrachtgever dat ook."

Het nieuwe werken, de flexibele arbeidsmarkt en digitalisering zorgen ervoor dat mensen steeds meer tijd- en plaatsonafhankelijk gaan werken. De vraag naar kantoorruimte zal de komende jaren daarom steeds verder afnemen. Daar tegenover staat dat de vraag naar bedrijfsverzamelgebouwen, flexkantoren, seniorenwoningen en starterswoningen de komende jaren juist zal toenemen.

transVORM zorgt met de transformatie en revitalisatie van bestaand vastgoed voor een optimale match tussen vraag en aanbod, en beperkt daarmee de leegstand van gebouwen tot een minimum. De nieuwe invulling van een gebouw maken we dusdanig flexibel dat de functie snel kan inspelen op een opnieuw veranderende vraag in de toekomst. Zo zorgen we ervoor dat we het optimale uit het gebouw blijven halen. transVORM werkt volgens de leidraad Resultaat Gericht Samenwerken met haar opdrachtgevers voor het meest optimale resultaat.

transVORM bedient organisaties die vastgoed bezitten in de sectoren wonen, werken, winkelen, zorg en onderwijs. Zij zijn onze opdrachtgevers. Bij het uitwerken van de plannen denken we echter vooral aan de wensen en eisen van diegenen die straks in het pand zullen wonen, werken, winkelen, en leren. Wat vinden zij belangrijk. De eindgebruikers zijn onze inspiratie.